Styrelse och stadgar

Du når styrelsens ledamöter via nedanstående kontaktuppgifter. Vill du skicka en e-post direkt till styrelsen går det bra att skicka e-post direkt till gof@blacku.se

Föreningens stadgar, fastställda i november 2017, finner du här.

Måns Hjernquist

Måns Hjernquist

Styrelseordförande

Sproge Snoder 806
623 44 Klintehamn
telefon 070-225 32 91

Tillsynsman på Lilla Karlsö, illustratör, konstnär och fårbonde. Fågelintresse sedan modersmjölken och särskilt inriktad på inventering, ringmärkning och fågelstudier.

Sven-Olof Lundgren

Sven-Olof Lundgren

Vice styrelseordförande

Har skådat fågel sedan slutet av 70-talet och är allmänt fågel- och naturintresserad.

Mattias Andersson

Mattias Andersson

Styrelseledamot

Miljökonsult och fågelskådare sedan 2012. Uppväxt på södra Gotland och har alltid haft ett visst naturintresse. Skådar helst på Gotska Sandön eller på södra Gotland.

Per Smitterberg

Per Smitterberg

Styrelseledamot

Fågelskådare sen barnsben, första egna minnena är möten av måsungar på Enholmen när jag var 4 år. Inventering av fåglar har hög prioritet. Fotografi och målande är också viktigt. Att uppleva havsörnens återkomst till Gotland tillhör mina största ögonblick.

Fredrik Gustafsson

Fredrik Gustafsson

Styrelseledamot

Har skådat fågel så länge jag kan minnas. Är nog inte öns meste hårdskådare men har kikaren inom armlängds avstånd i princip all vaken tid. Fascineras av fåglarnas flyttning som sammanbinder hela världen i ett nät av flyttvägar mellan alla kontinenter. Sen är det inte fel att ta en stilla kopp kaffe lite var som helst och grunna över de fåglar man ser på just den platsen just den dagen.

Ted Lindström

Ted Lindström

Styrelseledamot

It-specialist som är uppvuxen på landsbygden. Har alltid haft ett genuint intresse för att studera djuren och naturen som vi möter utanför våran dörr. Avancerade till fågelskådare rätt nyligen och lägger mycket tid och energi dagligen på att gräva sig djupare i denna fantastiska värld.

Arvid Svanborg

Arvid Svanborg

Styrelseledamot

Biolog och lantarbetare som är intresserad av fåglar och naturvård.
På fritiden blir det ofta fågelskådning, främst på storsudret.