Vi var nog 25 fågelintresserade (glömde räkna) som gick den korta biten från parkeringen till platsen för vår matning. På plats fick vi höra en större hackspett trumma revir, rödhaken visade upp sig fint och en sparvhök jagade i buskarna bakom matningen.

Större hackspett är en flitig gäst vid fågelmatningarna. Foto: Per Smitterberg

En kort presentation av oss som har jobbat med matningen, Lena och Anders Jacobsson och undertecknad, som även har varit på plats och fyllt på frön i våra automater var tredje dag. Jag talade om att vi har köpt in ca. 250 kilo frö sedan vi började den 1:a december.

I samband med besöket fick vi en gåva bestående av frön och en påse med talgbollar. Det var också några som genom föreningens swishkonto skickade in bidrag vilket vi tackar för.

Ledare var Sven-Olof Lundgren