21 personer kom till GOF-s inneträff kl 18 i Vita Huset.  Mia hade fixat kaffe och te och Sivert fikabröd.  Vi började med “luciafikat” och Jörgen genomförde en tävling med oss om att hitta fågelnamn bland omkastade bokstäver. Extremt svårt tyckte de flesta men riktigt kul. Därefter visade Mattias Andersson bilder från sin resa till södra Portugal i våras med många bilder på rara fåglar som sällan ses i Sverige. Jörgen visade  fågelbilder från gotländska fågelmarker med många fina närbilder på favoriter.  Sten visade några rörliga bilder från Karlsö och väckte frågan om hur vi vill ha tillgänglighet i naturreservat i framtiden. Tiden räckte inte till diskussion om detta ämne där det finns olika uppfattningar. Det är något vi får återkomma till. Vi gjorde en presentation av nya fågelboken och sålde ett antal för GOF-s räkning. Vi önskade varandra en god helg och var och en åkte hem till sej.

Julhälsningar från “kassören”

IMG_9210 (1)