Vår bok är nu färdig och kan beställas direkt av oss eller köpas via bokhandlare. Boken är fylld med beskrivningar av gotländska fågellokaler, specialkapitel om bl.a. rovfåglar, ugglor och vadare. Engelsk sammanfattning. Boken är rikt illustrerad med bilder och kartor.

Boken kan köpas fraktfritt av oss. För utlandet tillkommer extra fraktkostnad. Pris 295 Kr.

Använd följande adress för bokbeställning: clas.hermansson@telia.com

Kom ihåg att skriva Ditt namn och leveransadress i e-posten.

Rättelse om P-plats i Skåda fåglar på Gotland

I den nyligen utkomna boken Skåda fåglar på Gotland har det blivit angivet en P-plats för besökande skådare som enligt markägaren är ytterst olämplig. Det gäller lokal nr 90, Fårösunds hamn, på sidan 286 i boken. Den föreslagna P-platsen längs Kustparksvägen utgör en trafikfara och olägenhet för de boende. Därför rekommenderar jag att Du som besöker området parkerar vid Idrottscentret eller ”pjäshallen” som ligger före början på bostadsområdet längs Kustparksvägen. Det blir endast en extra promenad på ett hundratal meter.

Jag hoppas på förståelse för detta!

Per Smitterberg

sfpg